Kandidaten

Wat kunt u van ons verwachten?

TCO Finance heeft voor interim professionals altijd een interessant aanbod van opdrachten in portefeuille binnen de financiële sector. Dagelijks zijn wij met potentiële opdrachtgevers in gesprek om te kijken hoe wij de juiste kennis kunnen inzetten door inzet van onze kandidaten.

Als freelancer kunt u via TCO Finance werkzaam zijn op uitdagende projecten en programma’s binnen toonaangevende opdrachtgevers in de financiële sector. TCO Finance komt graag in contact met freelance of interim professionals met ruime ervaring binnen de financiële sector binnen de vakgebieden:

  • Finance & Control
  • Governance Risk & Compliance
  • IT – Business

Werkwijze

Voordat wij u voorstellen bij onze opdrachtgever, vind er een uitgebreide intake plaats. Naast de functie-eisen van onze opdrachtgever is het gesprek ook gericht op de competenties voor het succesvol invullen van de interim opdracht. Tijdens de opdracht zijn er contactmomenten met de freelancer en de opdrachtgever om tussentijds te evalueren of eventueel bij te sturen. Na iedere interim opdracht sluiten wij af met een einddevaluatie.

Wilt u profiteren van het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers? Bekijk onze actuele opdrachten!

U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen via 035 54 31 513 om de mogelijkheden te bespreken.

 

Stuur cv